Content marketing en sociale media voor het MKB

Zelf doen of uitbesteden?

Zelf doen? Ga aan de slag met de webapp

Geschikt voor MKB-bedrijven met een medewerker online marketing

Doe je voordeel met de vele handige functies voor content marketing en het beheer van sociale media. Zie de lijst hieronder. Alles in 1 dashboard!

Vanaf € 38,- per maand

(max. 1 zoekprofiel en 1 gebruiker)
Direct aan de slag!
Uitbesteden? BlogDog boekt resultaten!

Bepaal zelf het budget, minimuminzet voor gebruik webapp + redactiewerk per maand is 4 uur. Uurtarief = € 85,-

Meer uren betekent korting op uurtarief. Tussenvormen tussen zelf doen en uitbesteden zijn bespreekbaar. Alleen schrijf- of redactiewerk zonder inzet van de webapp kan natuurlijk ook.

Vanaf € 340,- per maand

(webapp inbegrepen, max. 3 zoekprofielen en 3 gebruikers)

Mail info@blogdog.nl voor een demo of prijsopgave

Webapp voor het MKB om je content marketing een succes te maken!

Relevante content vinden

  Check de berichtenstroom en vind inspirerende content van andere bloggers en denkers die gedeeld wordt op sociale media, fora, en kranten. Wat speelt er nu? Wie loopt voorop in denken over jouw thema of vakgebied? Wie zijn de beïnvloeders? Wat zijn de onderwerpen die jouw stakeholders van belang vinden? Wat wordt jouw positie op deze thema's? Bouw hiermee aan onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Word "thema-eigenaar" of "thought-leader".

Contentkalender

  Organiseer je mediaplanning met een contentkalender. Welke evenementen, congressen, actie, productlanceringen, enz, enz. zijn van belang? Zet de berichten vooraf klaar en zorg voor een regelmatige periodieke vooraankondiging van deze events. Uploaden en downloaden van berichten mogelijk via Excel (csv).

Eén dashboard voor sociale media

  Gebruik de webapp om de verschillende sociale media die in gebruik zijn voor jouw organisatie te beheren vanuit één dashboard. Deel of post berichten met een druk op de knop op meerdere kanalen. Retweet of citeer. Zoek speciaal op afbeeldingen i.p.v tekst. Deel berichten intern door ze toe te wijzen aan medewerkers binnen de eigen organisatie.

Lokale of regionale marketing

  Met de functie "geo-locatie" kun je berichten monitoren in een bepaalde straal op de kaart of per gemeente.

Meer bereik

  Gebruik de "engagement module" om je Twitter-bereik te vergroten.

Rapportages

  Met de ingebouwde rapportages kun je het effect van je acties op sociale media nauwlettend in de gaten houden. Welke influencers zijn gezaghebbend en hebben een groot bereik? Maak een WordCloud, een sentimentsanalyse, of een koppeling met Google Analytics. Het zit er allemaal in.

Narrowcasting

  De webapp bevat een zeer flexibele presentatie-tool om twitter-streams en andere content te tonen op grote schermen of displays tijdens live-events, in winkels, sportkantines en wachtkamers. Onze software werd gebruikt tijdens het MKB Ondernemers Congres op de jaarbeurs Utrecht.

Reputatie-alert

  Stel speciale mail-alerts in op merknamen of bedrijfsnamen. Vang kritiek tijdig af en deel de complimenten!

RSS-feed

  Zorg voor dynamiek op je website of sociale media. Creëer snel en eenvoudig je eigen rss-feeds op basis van vertrouwde bronnen of stel je eigen feed samen.

2 weken gratis!

 

Probeer het uit, je kunt 2 weken gratis alle opties gebruiken!
Daarna nemen we contact op om te kijken wat je echt nodig hebt.
Je betaalt dus nooit te veel!