Wie kan de webapp goed gebruiken?

Blogger

  Gebruik de webapp om inspirerende content te vinden van andere bloggers, sociale media, fora, en kranten. Wat speelt er nu? Wie loopt voorop in denken over jouw thema of vakgebied?

Beleidsmaker

  Gebruik de webapp om stakeholders en opinieleiders te identificeren en te weten wat er speelt rondom jouw beleidsterrein, jouw gemeente of regio. Welke argumenten wordt gebruikt? Zijn er weerstanden, wie is pro en wie contra? Wie zijn de "influencers"? Wat zou een oplossingsrichting kunnen zijn? De webapplicatie van BlogDog kan uitstekend dienst doen in omgevingsanalyses en sentimentanalyses.

MKB

  Je kunt niet meer om sociale media heen. Krantenoplages zijn sinds 2000 met 40% teruggelopen. De kijktijd daalt gestaag sinds 2006. Er zijn dagelijks miljoenen gebruikers op sociale media. Het is hoog tijd om sociale media in je marketingstrategie op te nemen!
Klik hier voor een speciale pagina voor MKB'ers

Content marketeer

  Ben je actief in online marketing en sociale media? Wil je inbound marketing technieken gebruiken om verdiende aandacht te genereren voor jouw organisatie of merk? Gebruik dan de webapplicatie en verbaas je over de vele mogelijkheden in het online dashboard. Alles wat de online marketeer vandaag de dag nodig heeft zit er in! Je kunt alle opties twee weken gratis uitproberen!

Professional

 Ben je een professional in loondienst of werkzaam als zelfstandige? Met de webapplicatie vind je relevante content, uniek, "disruptive", en "cutting edge": stel je zoekprofiel helemaal op maat in en vind de onderwerpen waar op sociale media door je vakgenoten over gesproken wordt. Stop met zoeken naar een speld in de Google-hooiberg!

Projectmanager

  Wanneer je als project manager te maken hebt met diverse externe belanghebbenden, gebruik dan de software om de stakeholders van je project te monitoren. Wat is de teneur en het sentiment, wie zijn de opinieleiders, wat zijn knelpunten en oplossingsrichtingen?

Wetenschapper

  Gebruik de webapp om aan te haken op wetenschappelijk denken, creatieve idee├źn en verrassende inzichten van anderen uit allerlei disciplines.